2018-09-06 Hanstholm

Vejret var til hanstholm og det lykkes at stille et hold med lidt krafter ude fra så Sebastian fra Biodyk og jeg (Emil) tog båden på slæb og mødes med Jørgen og hans makker på havnen i Hanstholm. Jørgens makker havde de rigtige tal på Tukan som jeg ellers har været ude og lede efter flere gange. Så nyt vrag til mig og hvilket vrag. Stor og intakt i super god sigt så det var en fornøjelse!!  

Lidt blandet fisk

Dyk nr to blev på Ålborghus og igen var Sebastian og jeg sidste hold. Vi fik fanget godt med fisk af mange slags og fik også lige tjekked den gamle aftale om hvad en løs bøje fra ankertovet betyder. Det var Jørgen helt klar over. Det var dog også gået selv uden Jørgens hjælp. Med alle godt i båden var der ikke andet end at sætte stævnen mod havn. Uden luft var der jo ingen grund til at blive der ude i nordsøen. 

Tak for en god dag!

Hilsen Emil