2018-05-20 AS 24

Vejret havde været ekseptionelt godt i lang tid, og Peter, Dorthe og undertegnede besluttede at det var tid til en torsketur til AS24, som kunne kombineres med at Dorthe’s nye D1 dragt skulle testes.

Efter en kort sejltur – hvor Dorthe var bådfører – blev Peter smidt i. Han kom op efter godt en halv time, og kunne meddele at sigten var ok, men at der ikke var ret mange torsk. Han havde 4 stk med op. Nu var det tid til test af dragt, og om mængden af bly var nogenlunde ok. Ned kom vi, og efter kort tid gik jagten på de sidste torsk som Peter ikke havde fået fat i. Efter et stykke tid lykkedes det at få fat i to halvstore. Jeg måtte efterlade to, som stod et ikke tilgængeligt sted. Efter 48 min var jeg oppe igen, nu med lidt halvkolde fingre, og noget vand indenbords. Dorthe og Peter tog en tur mere, og Peter blev mindet om at det er bedst at lukke dragten helt inden man hopper i. Det blev ikke til flere torsk denne dag.

En smule større bølger blev forceret mod Grenaa, men stadig i høj solskin. Dragten bestod testen, men der skal lige flyttes lidt rundt med et par kg bly til næste tur. 

Det var hvad det blev til, og hummeren fik lov at blive.

https://www.youtube.com/watch?v=6fnmuIL2gUI

Ricky