2016 12-28 Felecia

Vi skulle have nytårstorsk og As24 havde for nylig svigtet ret så meget desuden skulle det blæse lidt mere end godt var så målet blev Felecia. Så kl 9 mødes Søren, Peter, Jørgen og jeg (Emil) i klubben hvor vi fik pakket og sat kurs mod Grenå.

Sejlturen der ud var ikke noget problem og det gik også fint at ligge der ude. Søren og Peter skulle dykke først men da Peters maskine ikke ville i vandet byttet vi rækkefølge og blev enige om at Peter kunne låne resterne på mit dobbeltsæt og Jørgens stageflaske.

Ankeret lå 4 meter fra vraget men det er også langt når sigten er 2 meter og man svømmer den forkerte vej. Nå vi fik da bundet på til sidst. Der var strøet et fint lag dyn ud over det hele måske et levn fra stormen to dage tidligere. Der var langt mellem torskene men de var der da. Jeg fik en enkelt ok torsk som bestemt ikke kan være kommet ind af det huld jeg skød den igennem men ud kom den da efter en del asen og masen.

Der var også flere hummere på vraget. Den største på over 1.5 kg så alt i alt et godt dyk.

Oppe igen fik vi smidt Peter og Søren i vandet. Peter ville dog godt til bage i båden igen meget hurtigt så det kom han. Det var noget med en dragt og et huld.

Nå men Søren var jo gået ned så det gav mig muligheden for at få et dyk mere hvilket passet mig rigtig godt da jeg så nået et trecifret antal dyk i år.

En lille time senere var vi oppe igen og kunne sætte næsen hjem over igen. Der var stadig en del bølger men de var med os så det var ikke noget problem.

Tak for turen - også selv om båden ikke blev fyldt med fisk.

Hilsen Emil