2016-10-23 Lillebælt

Vejret var, som det havde været meget længe, træls. For meget blæst, og for meget regn. Men vi var 4 der vovede pelsen, og drog til Lillebælt for at få stillet den indestængte dykketrang. Det måtte da være begrænset hvor store bølgerne kunne være der. Vi kom gennem mega-regnvejr på vej derned, så forhåbningerne var ikke store, men vejret var nu fint da vi kom frem. Det var mere end man kunne sige om sigten og strømmen - der skulle nu ellers være strømstille, men det holdt ikke helt. Så det var et grumset og mørkt dyk, uden den store spænding. Men vi fik udstyret checket inden vores norgestur, og da vi kom op mødte vi så Jimmi og Daniel som vi skulle dykke sammen med :-) Og efter dykket mødte Emil, som var på tur med en kollega, og han havde selvfølgelig 4 flade med op, som skulle med hjem i et akvarie (tror jeg nok).

Ricky