2016-09-18 ubåden ved Sletterhage

Søndag og Jeppe havde meldt tur ud. Peter og Holm samt mig (Emil) var klar på ideen. Østenvind gjorde at vi gik i læ af Sletterhage og dykket på ubåden der ude. Peter og jeg var først i. Ankeret lå 10 meter fra vraget. Ok smidt men på meget blød bund og 2 meter sigt før man røre bundet skulle det alligevel tage 11 min før vi var færdige med at rode med ankeret og det linehjul vi havde brugt til at finde vraget. 

Flaske

Vi kom vist rundt over det hele og der er nu meget liv at kigge på! Massere af svømmekrabber, ulk, panserulk, dødningehånd, eremitkrebs og alt det andet. Vi fandt også et stort anker. Efter 43 min gik det op til 22 min på tovet og det på tros af de ganske velblandet flasker jeg havde taget med.    

Søanemone

Svømmekrabbe

Anker blad

Resten af ankeret

 Ru søsol 

Godt oppe igen fik vi Jeppe og Holm i vandet og de kom også godt op igen hvor efter kursen blev sat hjem over igen.

Tak for en fin tur

Hilsen Emil