2016-07-24 Ålborghus

Når vejret er rigtigt godt - dvs. ingen vind og høj himmel - så er der ikke noget så stort som en tur på Nordsøen. Så vraget af Ålborghus var dagens mål.

Vi var fire der skulle af sted. Hver med sit specifikke mål. Emil skulle fange en leopardkutling (og en masse andre egentlige konsumfisk). Jørgen skulle også jage. Jeppe vil banke på noget og Uglen ville lære vraget lidt bedre at kende.
 
Alle fik nåede deres mål. Jørgen lagde dog urimeligt hårdt fra land. Turen var knap startet før han nedlagde et rådyr. Ikke med et rigtigt våben men en forskærm og 85 km/t er ret dødbringende.
 
Emil fik sin kutling. Til jer der ikke kender den fisk kan jeg oplyse at den er under 10 cm lang og har fine rødbrume pletter. Hummer og komsumfisk blev også halet om bord.
 
Jeppe bandede. Og bandede. Og bandede. Og bandede. Han var på toilettet ude i stævnen. Noget at han havde værktøj liggende i kummen!!! Mærkelige lyster den formand har. Men efter godt 100 minutter kom han op med det han var gået efter. Så det havde været en hård tur på kummen, men han var glad og fornøjet. 
 
Uglen fik set vraget og formand Jeppe viste ham også toilettet hvor de 100 minutters hårde arbejde var udført.
 
Så en rigtig fin dag på havet. Turen hjem var lang. Polski bilen skulle slæbe båd og Jeppe talte kun om ædle metaller og overvægt i båden. 
 
Uglen