2016-02-27 Dykkerstien Århus Havn

Esbens udmeldte onsdagstur, blev flyttet til lørdag, delvis pga blæst. Esben og jeg (Ricky) skulle lige ud i noget overskueligt vand og have fundet den rette afbalancering, og jeg skulle teste om de nyservicerede regulatorer virkede efter hensigten, og Esben skulle øve nedlukning af RB'en samt genstart med flush. Dorthe skulle bare konstatere om hun stadig kunne huske hvordan man dykker. Det var vist heldig nok at jeg fik testet den gamle vinterdragt inden norgesturen, da jeg rev begge håndledsmanchetter i stykker. Ja ja, skidtet holder jo ikke evigt.

Dykkestedet bød på noget af det mest livløse jeg længe har set, men til gengæld masser af kæmpe store sten med flot begroning. Det mest levende jeg så var en ribbegople, Dorthe så dog en snippe.Men der var fin sigt.

Vældig hyggelig eftermiddag, i flot senvintervejr.

Ricky

P.S. Dette sted kan godt anbefales til begyndere, da der er gode op- og nedgange i form af en glimrende "gittermole".